Primers passos per a reparar el mur del Pati de les Sitges de Burjassot

La comissió de seguiment ja està convocada i es reunirà cada setmana fins que acaben les obres

Primers passos per a reparar el mur del Pati de les Sitges de Burjassot
03/10/2018 -

La direcció general de Cultura i Patrimoni ha convocat la primera reunió tècnica amb l’Ajuntament de València i l’Ajuntament de Burjassot per la reparació del mur de Les Sitges de Burjassot.

El divendres 5 d’octubre, es reunirà el personal tècnic de cada administració per a realitzar el seguiment de l’obra que l’Ajuntament de València va declarar d’emergència. La comissió de seguiment es reunirà setmanalment fins que concloguen les obres de restauració.

Després de les inspeccions realitzades pels tècnics de la direcció general de Cultura i Patrimoni que van constatar l’afecció del bé, les tres administracions van acordar actuar amb la màxima diligència en la reparació de Les Sitges.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “anem donant passos, ara ja són els especialistes tècnics els que han de realitzar aquest treball de seguiment i vigilància sobre la reconstrucció del mur de Les Sitges i entenem que són els més capacitats per a dur-ho a terme ja que són professionals en la matèria. Malgrat això, estarem sempre pendents que el nostre monument tinga la millor rehabilitació que puga existir i estem segurs que així serà. Són els primers passos tècnics de forma conjunta per a iniciar físicament la rehabilitació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − catorze =

sagunt a escena 2019
turismo salou