25n
25N
25N

Deliveroo crea les primeres Falles comestibles per a assaborir la festa més internacional de València

Els apassionats de la gastronomia podran demanar una miniatura de la falla guanyadora a domicili

Deliveroo crea les primeres Falles comestibles per a assaborir la festa més internacional de València
09/03/2020 -

És temps de música, de pirotècnia i de focs artificials a València. Ha arribat el moment de celebrar les Falles, però… I si et diguérem que enguany també podràs assaborir-les? Deliveroo, l’empresa de menjar a domicili de qualitat celebra les primeres Falles comestibles. Fins a 5 Falles participaran en el concurs que triarà a la guanyadora el dimecres 11 de març.

Les postres més falleres

Les falles comestibles creades i dissenyades per Deliveroo en col·laboració amb experts fallers, han sigut inspirades cadascuna d’elles en una temàtica diferent. Totes elles s’han elaborat amb fondant i el dolç resultat no és un altre que cinc postres falleres de grandària XL. Les cinc falles, de quasi un metre d’altura cadascuna d’elles, són:

1. Una falla dedicada al menjar a domicili i a com l’auge del sector resulta imparable a la Comunitat Valenciana.

2. L’homenatge a la ciutat que està representat per un monument inspirat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

3. El reconeixement a les Falles està representat amb diversos personatges amb el vestit de fallers i falleres.

4. Els més menuts estan també presents en el concurs i participen amb una falla comestible creada amb motius infantils.

5. Una representació de la gastronomia dels valencians i dels cinc tipus de menjar que més demanen a domicili per Deliveroo.

Un jurat de quatre experts valencians decidirà quin de les cinc serà la guanyadora. En aquest cas, l’indult anirà més enllà i s’elaboraran rèpliques de la triada que podran demanar-se a domicili a través de l’App de Deliveroo a partir del dilluns 16 de març i fins a esgotar existències.

Sobre Deliveroo

Deliveroo és un servei de menjar a domicili reconegut amb nombrosos premis, que opera com a plataforma de trobada entre restaurants, clients i riders. A Espanya, ofereix als seus clients la millor experiència de menjar a domicili, i col·labora amb 1.500 riders i prop de 7.000 restaurants de més de 70 ciutats i municipis de tot el país.

Fundada a Londres en 2013 per William Shu i Greg Orlowski, a escala global, Deliveroo col·labora amb més de 60.000 riders i està present en més de 80.000 restaurants de 500 ciutats i municipis de 13 països, inclosos Austràlia, Bèlgica, França, Hong Kong, Itàlia, Irlanda, Països Baixos, Singapur, Espanya, Taiwan, Unió dels Emirats Àrabs, Kuwait i el Regne Unit.

Deliveroo té la seua seu a Londres i compta amb 2.500 empleats en oficines de tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + quatre =