25n
25N
25N

Primera trobada d'escoles de música del districte del marítim

Primera trobada d'escoles de música del districte del marítim
01/10/2016 -

Hui es celebra la primera Trobada d’Escoles de Música del Marítim, una activitat patrocinada per la Junta de Districte de Marítim i que forma part d’un programa cultural més ample dissenyat pel grup de cultura d’eixa junta. L’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de l’Àrea de Cultura i presidenta de la Junta de Districte del Marítim, Glòria Tello, acudiran a esta jornada festiva.

L’objectiu de la trobada és fer visible el treball que fan les escoles de música a la nostra ciutat i en concret en este districte, on tenim cinc societats musicals que tenen escola i que fan una tasca de formació increïble i alhora nodreixen de nous educands any rere any les bandes i unes altres formacions musicals. A més estes societats a través de les seues escoles són un element vertebrador del barri importantíssim que cal fomentar”, ha explicat Tello.

En la trobada participen les escoles de les cinc agrupacions musicals del districte: el Centre de Música i Dansa de Natzaret, la Societat Ateneu Musical del Port, la Societat Musical Unió de Pescadors, l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau i la Societat Musical Poblats Marítims.

Durant la jornada es desenvoluparan diversos tallers relacionats amb la música, com ara el de muntatge i desmuntatge d’instruments, la fabricació d’instruments i jocs de taula musicals, a banda d’audicions a càrrec de diferents grups i formacions d’educands de les escoles participants.

Estem molt satisfets perquè la Trobada d’Escoles de Música del Marítim forma part d’un programa més ampli patrocinat per la Junta de Districte de la que jo sóc presidenta i que per primera vegada ha estat dissenyat i consensuat amb els veïns i veïnes del districte, que han participat activament en el grup de treball. Nosaltres apostem per la participació i la descentralització de la política municipal i iniciatives com esta caminen en eixa línia”, ha afegit Tello.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =

museo prehistoria