25n
25N
25N

L'Ajuntament celebra la primera reunió de la Mesa de Coordinació Intersectorial de Salut

L'Ajuntament celebra la primera reunió de la Mesa de Coordinació Intersectorial de Salut
18/12/2018 -

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports ha reunit hui el personal tècnic municipal i a agents de diferents sectors «que treballaran amb l’objectiu d’intercanviar experiències i obtenir sinergies i interaccions productives que responguen a les necessitats sociosanitàries de la ciutadania», tal com ha destacat la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, durant aquesta trobada que s’ha celebrat en l’edifici de Tabacalera i en el marc de l’estratègia «València Ciutat Saludable».

Durant la reunió, s’ha realitzat la presentació de la Mesa i de les persones que la compondran. A més, s’ha mostrat l’esborrany del reglament de la mateixa i un avanç de l’Informe de Necessitats de Salut de la Ciutat.

L’objectiu d’aquesta Mesa de Coordinació és la contextualització, el desenvolupament, el seguiment, la coordinació i l’avaluació de les estratègies de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut i de la Xarxa Salut del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

Maite Girau ha recordat que aquesta Mesa va començar a prendre forma durant les jornades de treball participatiu: «Espai de Treball Tècnic» i «Espai de Treball de Ciutadania», celebrades el 21 i 29 de setembre d’enguany, respectivament. També, ha assegurat que l’informe definitiu s’elabora «tenint molt en compte el treball intens i participatiu que han desenvolupat, tant les persones que s’han reunit hui com totes les que han assistit a les diferents trobades».

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 4 =