25n
25N
25N

Primera reunió amb els clubs esportius de cara a la construcció del nou pavelló de Paiporta

La regidora d’Esports, Marian Val, convoca a les entitats que major ús faran de la futura instal·lació per a recollir les seues peticions. L’Ajuntament encomana l’avantprojecte

Primera reunió amb els clubs esportius de cara a la construcció del nou pavelló de Paiporta
18/02/2020 -

La Regidoria de Joventut i Esports ha convocat els últims dies la primera reunió amb els clubs esportius de la localitat de cara a dissenyar el futur pavelló esportiu i la zona circumdant, que es construirà en un solar de propietat pública d’uns 20.000 metres quadrats situat entre la piscina coberta i el camp de futbol El Palleter.

L’Ajuntament de Paiporta ha encarregat un avantprojecte del futur pavelló i la zona esportiva, però també vol escoltar les demandes dels clubs que potencialment faran un ús major de la infraestructura per tal de conéixer les seues inquietuds i demandes, i que puguen ser incloses en aquest projecte inicial. Aquesta primera trobada anirà seguida d’altres en què es continuaran recollint opinions de cara a la construcció d’un pavelló demandat durant anys per clubs amb necessitat de practicar a cobert.

“La premissa principal ha de ser que el pavelló i l’àrea esportiva exterior han de servir per a fomentar la pràctica de l’esport de base i acollir el major número possible de disciplines. També partim de la base que ha de prevaldre la funcionalitat sobre el disseny o espectacularitat de la infraestructura”, ha explicat la regidora de Joventut i Esports, Marian Val.

“A més -ha continuat Val-, estem, com és lògic, limitats per l’espai efectiu que tenim i el pressupost final per a construir el pavelló”. Tot i això, en l’avantprojecte “ja es començarà a fer un esbós clar de quin serà el camí a seguir, i en eixe camí volem conéixer les inquietuds dels clubs paiportins que són, al remat, els que hauran de fer ús d’aquesta infraestructura”, ha conclòs la regidora..

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell