25n
25N
25N

La primera mascletà de les Falles de 2017 serà disparada per un aficionat

La primera mascletà de les Falles de 2017 serà disparada per un aficionat
19/01/2017 -

La innovació segueix arribant a les Falles. Per primera vegada en la història de la festa elevada a Patrimoni Immaterial de la Humanitat serà un aficionat l’encarregat de disparar la mascletà inicial. Serà aquest pròxim 28 de febrer després d’un procés de diverses setmanes, iniciat el 18 de gener, pel qual qualsevol persona a través de l’eina http://mascletacomposer.com podrà compondre la seua pròpia mascletà, fase a fase, posant a prova els seus dots pirotècnics, des de la fase aèria a la terrestre acabant en terratrémol i bombardeig.

Totes les composicions introduïdes pels usuaris seran sotmeses a votació popular a través de les xarxes socials i l’e-mail. D’entre les cinc mascletàs més votades la Pirotècnia del Mediterrani serà l’encarregada d’escollir la millor d’elles, així com d’executar el tret complet.

L’aficionat tindrà l’honor d’encendre la metxa i convertir-se en protagonista complet. Una manera de difondre la tècnica pirotècnica entre la societat valenciana i revalorar el mèrit dels professionals dedicats a la pólvora.

La proposta forma part de la campanya d’arròs La Fallera dins del seu programa d’accions com a Patrocinador Oficial de Falles 2017, donant l’oportunitat a tots aquells que viuen la pólvora i el soroll amb la passió pròpia dels valencians. La Fallera patrocinarà també la Cavalcada del Foc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − deu =