25n
25N
25N

Aldaia instal·la la primera estació de recàrrega de cotxes elèctrics en la plaça de la Constitució

Aldaia instal·la la primera estació de recàrrega de cotxes elèctrics en la plaça de la Constitució
27/12/2018 -

L’Ajuntament d’Aldaia ha instal·lat la primera estació de recàrrega de vehicles elèctrics pública, situada en la plaça de la Constitució. La intenció del govern municipal és apostar fermament per realitzar actuacions en l’àmbit de la mobilitat elèctrica per a conscienciar a la població sobre la importància de la reducció de l’emissió de gasos efecte d’hivernacle i poder aconseguir així una mobilitat més sostenible.

Per a això, des del consistori s’ha procedit a la incorporació de vehicles elèctrics per a les brigades municipals, que també disposaran d’un punt de recàrrega en les instal·lacions municipals de la Brigada d’Obres.

El nou punt de recàrrega pública està ja operatiu i és del tipus de càrrega ràpida i mig ràpida amb una potència de 50 i 20 quilowatts respectivament es podran carregar fins a quatre cotxes simultàniament. Per part seua, els serveis municipals se serviran de quatre punts de recàrrega que també s’instal·laran en el magatzem municipal per a ús de la flota pròpia. Una part del finançament per a la seua construcció ha arribat gràcies a la subvenció que el municipi ha rebut de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins del programa Estalvi i Eficiència Energètica en el Transport.

Segons explica l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, “la instal·lació d’aquests punts de recàrrega gratuïts forma part d’una experiència pilot molt ambiciosa i amb vista al llarg termini, a través de la qual volem verificar la demanda que genera. Segons es vagen obtenint resultats positius, des del consistori es plantejaran les pròximes actuacions en aquest terreny. Com no podia ser d’una altra manera, des de l’Ajuntament d’Aldaia apostem per l’eficiència energètica i per les energies renovables, al mateix temps que propiciem un canvi en la mobilitat en el nostre municipi, donant més facilitats als usuaris de vehicles elèctrics”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + nou =

CCCC
torrent