Hyperloop UPV instal·larà un primer raïl de proves del tren hiperràpid de 100 metres de longitud a València

Hyperloop UPV instal·larà un primer raïl de proves del tren hiperràpid de 100 metres de longitud a València
25/03/2019 -

L’equip Hyperloop UPV està desenvolupant un raïl de proves per a instal·lar-lo en els pròxims mesos al Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV), per la qual cosa serà el primer raïl de proves a Espanya, que comptarà amb una longitud mínima de cent metres, per a provar inicialment els diferents sistemes que componen el prototip, com la suspensió o la navegació.

Aquest raïl permetrà a l’equip provar el seu prototip de cara a la Hyperloop Pod Competition IV, on s’enfrontaran a Los Angeles a algunes de les millors universitats del món, en la qual participaran per quart any consecutiu per a desenvolupar el transport del futur, ha explicat l’equip en un comunicat.

Hyperloop UPV està desenvolupant un raïl de proves que els permetrà provar el seu prototip en els mesos previs a la Hyperloop Pod Competition, per la qual cosa tindran una posició “avantatjosa” enfront d’altres universitats que no disposen d’aquesta pista de proves.

Una vegada instal·lat, es convertirà en el primer raïl de proves de Hyperloop instal·lat a Espanya i un dels pocs d’Europa. L’equip de la UPV s’ha consolidat com un dels equips més importants de la competició i ha volgut fer el salt per a “acostar encara més” el transport del futur al present.

En principi, el raïl tindrà una longitud mínima de cent metres, de cara a poder provar inicialment els diferents sistemes que componen el prototip, com la suspensió o la navegació; encara que des de l’equip han traslladat el seu desig d’arribar als 300 metres, longitud que permetria provar el prototip a majors velocitats i fins i tot es podrien incloure sistemes de levitació.

Això situaria a Espanya “encara més al cap” del transport ferroviari. Per a això, Hyperloop UPV ha llançat una campanya de micromecenatge en una plataforma d’internet, amb la qual tothom pot apadrinar un metre de raïl i el seu nom quedarà inscrit per sempre en la història del transport.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + tretze =

sagunt a escena 2019
Festes Torrent 2019