caixa popular

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª

Sis comissions de Mislata aconsegueixen “palet” pels seus monuments xicotets, entre ells l’Eliana-Cid, que guanya el 1er de la secció 14 i un 2n d’Enginy i Gracia

La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s'emporta el primer premi de la secció 9ª
16/03/2018 -

La Junta Central Fallera de València va anunciar ahir a última hora de la vesprada els premis dels monuments infantils, que enguany han deixat set “palets” repartits en sis comissions de Mislata. La falla infantil de Doctor Marañón-Mestre Palau s’ha alçat amb el primer premi de la secció 9.

Els jurats de cadascuna de les seccions en les quals participaven les falles infantils de Mislata van anar passant al llarg de la jornada d’ahir per a valorar la qualitat artística, l’enginy i la gràcia de cada monument. I a la vesprada van revelar el veredicte.

La major alegria se l’emportaren els infantils de Doctor Marañón-Mestre Palau, que es van proclamar vencedors de la seua secció, la 9ª. El monument de l’artista Ángel Navarro, que porta per títol Mislata té història!, és un any més la millor falla infantil de la ciutat. L’any passat, la comissió i el mateix artista faller van aconseguir també el primer premi de la secció 8ª.

Els premis infantils d’enguany han atorgat un altre primer premi a Mislata a la falla l’Eliana-Cid, enquadrada en la secció 14ª. El monument de Manuel Martínez, que portava per lema Unes copes de més, va aconseguir també un segon premi d’Enginy i Gràcia.

Un 3r premi de la secció 11ª ha aconseguit enguany la falla infantil d’Antonio Molle-Gregorio Gea, obra de Bernardo Estela, i un 5é en la secció 13ª ha aconseguit el monument de Quint-Pizarro. Les altres dos comissions que figuren en la llista de premiats són Felipe Bellver-Mare Ràfols, amb un 2n d’Enginy i Gràcia en la secció 16ª, i la plaça de la Moreria el 3r, també d’Enginy i Gràcia en la mateixa secció.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018