25n
25N
25N

La Malva d'Alzira rep el primer premi al millor llibret de la Generalitat

La Malva d'Alzira rep el primer premi al millor llibret de la Generalitat
10/03/2020 -

L’Associació Cultural Plaça Malva ha obtingut el primer lloc als Premis de Promoció i ús del Valencià convocats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.
Un total de 8 comissions alzirenyes han resultat premiades: A.C. Falla Plaça Malva, Falla Mercat, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça del Forn, Sant Andreu, Germanies, La Gallera-Hort dels Frares i Caputxins. A més, d’aquestes comissions es troben entre les 25 primeres posicions dels premis.

“Des de l’Ajuntament d’Alzira volem felicitar tots els participants pel treball que fan per incrementar cada any la qualitat del llibret i donar l’enhorabona a les comissions premiades” ha manifestat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

Aquest matí la Direcció General de Política lingüística ha comunicat als guanyadors i al nostre Ajuntament els premis i ha fet oficial la invitació a l’acte de lliurament al qual assistirà el conseller d’Educació Vicent Marzá i que tindrà lloc a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia el pròxim divendres 13 de març a partir de les 16 hores. Per la seua part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt amb el regidor de festes, Xavi Pérez han confirmat també l’assistència a l’acte de lliurament.

Des de la Conselleria, el director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha volgut animar a continuar participant d’aquests premis per a continuar col·laborant en la normalització de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =