caixa popular

Es consolida el primer fast-food de la paella

Es.Paella té el seu únic restaurant en el carrer Sant Vicent de València

facebook.com/es.paella.valencia

Es consolida el primer fast-food de la paella
06/04/2018 -

Es.Paella obria les seues portes fa cinc anys amb una proposta culinària d’allò més cridanera: més de 30 tipus diferents de paella, elaborades amb productes de primera, que oferia a la seua clientela la possibilitat de provar l’autèntica paella valenciana sense temps d’espera, com si es tractara de la famosa fast-food, però, això sí, sana i de qualitat. Ara, el seu fundador, Juan Carlos Bell, que de moment només compta amb un únic restaurant en el carrer Sant Vicent, ha decidit expandir-se per Espanya.

A manera de franquícia centrada a servir paella de forma ràpida replicarà, el model de negoci que té en la nostra ciutat, en els tres o quatre nous establiments que obrirà pel país en el pròxim any. En aquest sentit, i per a diferenciar-se de la resta de restaurants especialitzats en paelles, permetrà servir aquest plat tradicional valencià en cinc o sis minuts, però sempre garantint la qualitat del producte.

paella valenciana

Foto: facebook.com/es.paella.valencia

I és que tots els ingredients necessaris seran subministrats des de València, però a més oferiran paelles que es podran acabar de cuinar en l’establiment per a poder servir-les al client recentment fetes. Així, el seu fundador confessa que la paella és un plat difícil de replicar, però han invertit en R+D per a aconseguir que aquest model de paella fast-food funcione.

De moment, Es.Paella s’expandirà per Espanya, però la idea també és obrir el mercat a escala internacional per a donar a conéixer la vertadera paella. Així mateix, en els diferents restaurants, a més del take-away, comptaran amb servici a domicili i, per descomptat, la possibilitat de consumir en el local a un preu que rondarà els 10-12 euros per comensal, incloent-hi també entrants i postres.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris