25n
25N
25N

Primera trobada entre les empreses i professionals del sector digital a la Safor

Primera trobada entre les empreses i professionals del sector digital a la Safor
21/06/2019 -

La trobada ha estat plantejada com una sessió de “networking” B2B, amb l’objectiu d’establir vies de cooperació amb els agents implicats en la transformació digital dels negocis a La Safor i propiciar la interrelació amb aquelles altres empreses potencialment usuàries d’aquests serveis. La sessió de treball ha reunit entre 40 empreses i professionals que ofereixen solucions tecnològiques i digitals per als negocis com són empreses d’enginyeria i programari, noves tecnologies, fotografia i audiovisuals, programació informàtica, especialistes en màrqueting i creació de contingut, multimèdia, entre altres.

“Entre les primeres idees que s’han exposat en aquesta reunió destaca la necessitat de treballar de manera continuada amb la tasca de difondre la cultura digital entre les empreses de La Safor, sobre totes aquelles que pertanyen als sectors clau de la nostra economia. Aquesta tasca es contempla com un treball compartit entre administració i sector i per això l’Urbalab es pot fer servir com una llançadora de les iniciatives que puguen provenir en aquest àmbit”, ha explicat el nou regidor de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez Mendoza.

Una altra necessitat manifestada ha estat la d’ajudar a donar major visibilitat a les empreses del sector de manera que siga fàcil l’accés als seus productes i serveis. Una manera proposada de començar ha estat la de publicar un directori o catàleg digital on trobar aquestes empreses i donar a conéixer la seua especificitat. També s’ha parlat de la possibilitat d’organitzar conjuntament un esdeveniment, congrés o fira de la transformació digital de les empreses de la comarca de La Safor.

Per últim, s’ha destacat la necessitat de propiciar les sinergies entre els professionals que treballen al sector de tecnologies digitals, per rendibilitzar esforços i cercar noves oportunitats que poden sortir a través d’aquestes relacions i sense eixir de la comarca.

Aquesta és la primera trobada de la qual s’espera que puguen haver-hi moltes més i a la que es puguen adherir més empreses i actors.

El pròxim dia 5 de juliol a les 8 del matí, a la seu d’Urbalab Gandia, tindrà lloc la segona trobada de “networking” i treball amb el sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 5 =