caixa popular

Previsions de rècord per a la nova Fira de l'Automòbil

Previsions de rècord per a la nova Fira de l'Automòbil
27/06/2017 -

La Fira de l’Automòbil de València ha posat ja la directa. A falta encara de sis mesos per a la seua celebració, el veterà saló de Fira València va pel camí de marcar un nou rècord d’ocupació, ja que, ara com ara, registra ja un 12% més de superfície expositiva reservada que el total de la passada edició.

Tot açò es deu, segons apunta l’equip tècnic del certamen, a la incorporació de nous expositors, fonamentalment de l’àmbit de les empreses multimarca, i, sobretot, a un fort repunt en la sol·licitud d’ampliació d’espai per part d’expositors d’altres edicions. “Les marques semblen haver tornat a apostar pel nostre saló i aquests es tradueix en un renovat interés per tenir una oferta molt potent amb una presentació i estand que atrau compradors”, apunta el director del saló, Víctor Castillejos.

D’aquesta manera, des del certamen es va a traslladar al pròxim Comité Organitzador la incorporació d’un nou pavelló a l’espai expositiu final del Saló amb l’objectiu de donar cabuda a les necessitats tant dels nous expositors com a les signatures i marques que han renovat la seua participació per a la pròxima edició.

En la seua última edició, el saló va aconseguir la xifra de 2.876 cotxes venuts amb prou faenes cinc dies, la qual cosa va suposar un rècord en la història d’una fira que va depassar els 60.000 visitants i una oferta de 72 expositors directes, 35 marques oficials representades i una superfície expositiva de 64.000 metres quadrats. Xifres que possiblement s’aconseguixen superar enguany en una edició especial, en la qual la Fira de l’Automòbil de València celebrarà el seu vinté aniversari.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris