25n
25N
25N

Els pressupostos de Paterna per a 2020 buscaran acabar amb tot el deute

Els pressupostos de Paterna per a 2020 buscaran acabar amb tot el deute
30/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna comença ja a treballar en els pressupostos municipals per a 2020. Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de signar la provisió que dóna inici a la confecció dels comptes del pròxim any.

El primer edil ha afirmat que els nous pressupostos estan plantejats per a reduir el deute municipal a zero, un objectiu que permetrà a Paterna destinar més diners a inversions i obres a la ciutat que repercutisquen directament en la ciutadania i en la seua millora de la qualitat de vida.

En aquest sentit, Sagredo ha destacat l’excel·lent gestió financera, prudent i eficient, que el seu Executiu està fent de l’erari públic i dels diners de tots els paterners i paterneres i que ha aconseguit fer de Paterna una ciutat solvent econòmicament, atractiva per a inversions i generadora d’ocupació.

“El deute està per davall del 20%, passant dels 41’9 milions d’euros de deute que hi havia en 2015 als 11’3 milions d’euros que hi ha actualment, complim amb el període mitjà de pagament, amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària”, ha recordat Juan Antonio Sagredo al mateix temps que ha recordat que “hem baixat l’IBI un 11% i aquest passat mes de juny hem demanat la revisió cadastral a la baixa de tots els habitatges de Paterna”.

Finalment, l’Alcalde ha assegurat que “treballarem per a tindre uns comptes equilibrats que ens permeten continuar invertint en el municipi, millorant les nostres infraestructures i serveis públics i, en definitiva, la qualitat de vida dels paterners i paterneres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − dos =