25n
25N
25N

El president d'EMT València proposa a l'enginyera Marta Serrano Balbuena com a nova directora gerent

El president d'EMT València proposa a l'enginyera Marta Serrano Balbuena com a nova directora gerent
27/11/2020 -

El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha proposat a l’enginyera Marta Serrano Balbuena com a nova directora gerent de l’empresa municipal. La proposta anirà al pròxim Consell d’Administració de l’1 de desembre a les 11.30 hores i, en cas d’aprovar-se, la convertirà en la primera dona que ocupe aquest càrrec en els vora 35 anys d’història de l’entitat.
Serrano és enginyera de Camins, Canals i Ports especialitzada en Transport i Disseny Urbà per la Universitat de Castella-la Manxa i la Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule a Aquisgrà, Alemanya, on va estudiar dos anys. Entre els seus treballs més recents es troba el de directora de Comunicació i Consultoria d’EMT Madrid entre 2015 i 2019. En l’actualitat ocupava el càrrec de cap d’Operacions d’EMT Fuenlabrada.

Com a enginyera posseeix una àmplia experiència professional des de 2005 centrada en la gestió de projectes i estudis relacionats amb la planificació del transport, el disseny urbà, les infraestructures de transport, l’enginyeria del trànsit, la planificació urbana o el medi ambient. Destaquen les seues nombroses participacions com a ponent en congressos i seminaris nacionals i internacionals com a especialista en la matèria.

A més, és cofundadora de la iniciativa iberoamericana ‘Dones en Moviment’, que busca impulsar i articular lideratges femenins inclusius, actius i representatius de l’agenda de transport i la mobilitat per a impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La xarxa espanyola d’aquesta iniciativa s’acaba de presentar en un acte conjunt amb el Ministeri de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana. A més, des de 2019 és formadora principal de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP).

Amb aquest nomenament es busca potenciar les línies estratègiques establertes pel Consell d’Administració, de manera que es reforce la posició d’EMT València com a líder de la mobilitat motoritzada de la ciutat.

Altres temes del Consell

El Consell també abordarà l’adjudicació de les operacions de crèdit a llarg termini destinades al finançament de 81 nous autobusos, dins del projecte de renovació de la flota, per a les quals s’han rebut sis ofertes de quatre entitats bancàries. Aquests autobusos formen part dels 164 autobusos híbrids que han començat a arribar enguany, i que el Banc Europeu d’Inversions (BEI) finança al 50% i la banca privada un altre 50%.

En la pròxima sessió, també es tractarà l’adjudicació dels serveis de reparacions i revisions elèctriques, mecàniques i carrosseria en autobusos i vehicles auxiliars, així com la modificació del contracte de subministrament i manteniment d’infraestructura Informàtica d’EMT. A més, s’informarà dels informes d’activitat d’agost, setembre i octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + dos =