25n
25N
25N

El grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta es presenta amb una mostra del seu treball

El grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta es presenta amb una mostra del seu treball
19/06/2019 -

L’espai Paiporta Conviu va acollir la presentació del grup de Teatre, Dones i Feminisme, impulsat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta. Aquest grup, que treballa des de fa cinc mesos amb un grup de dones de Paiporta en el Mètode del Laboratori Magdalena del Teatre de les Oprimides, va exhibir algunes de les seues creacions i reflexions davant del públic, a qui va convidar a participar-hi.

L’acte d’aquest dilluns, al qual va assistir l’alcaldessa Isabel Martín, va consistir en un recull de moments de tot allò que han estat creant i explorant, primer, amb teatre, i després, amb una exhibició audiovisual del procés que les ha portat a aquestes creacions. Entre les tècniques i treballs mostrats hi havia dansa thoré, representacions diverses, una coreografia, i imatges de violència de gènere.

El grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta té entre els seus objectius generar un diàleg amb la ciutadania en què exposa les situacions d’injustícia mitjançant el teatre per a, després, provar estratègies alternatives en l’escena, amb l’objectiu de superar la injustícia i transformar-la. El mateix grup, en el qual es pot participar de forma gratuïta, s’ha convertit en un espill en el qual les dones participants es reconeixen i es troben per a compartir i sentir que caminen juntes per a aprendre del feminisme, de com traslladar-lo a les seues pròpies vides.

La inscripció per al grup de Teatre, Dones i Feminisme de Paiporta continua oberta. Totes aquelles dones que estiguen interessades es poden dirigir a paiporta.es/teatredones. El grup reprendrà la seua activitat en el mes d’octubre, i es reuneix cada dilluns de 18 a 20.30 h a l’espai Paiporta Conviu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

museo etnologia
ficcions 2019-2020