caixa popular

Preparat per a morir-te de riure?

Preparat per a morir-te de riure?
18/05/2017 -

Alboraia- 26, 27 i 28 de maig el Teatre L’Agrícola acollirà a R.I.P UN MUSICAL DE MORT. Una xica de ciutat torna al seu poble natal del com va eixir amb la seua mare després de guanyar un premi de loteria. El motiu? El funeral del seu pare, amb el qual li queden comptes
pendents per saldar. Una herència amagada i el cementeri local formen part de la trama d’aquesta comèdia amb tocs de crítica social plena de personatges peculiars que lluiten pels seus propis interessos. Un enterrament, un taüt i un escàndol darrere l’altre.

Estàs preparat per a morir-te de riure?

El musical de la companyia artística valenciana Avantuen, està format per un grup de joves emprenedors que creen el seu propi treball. La seua labor és potenciar les arts escèniques a través de creacions originals amb les quals cerca, des de la crítica, la reflexió de l’espectador a prop de polèmiques socials.

Avantuen Produccions naix en 2016 des de les entranyes d’un grup d’estudiants de l’escola EDAE Sergio Alcover. Els seus orígens giren entorn del teatre actual, connectat i compromès amb realitat. L’humor crític i sense pèls en la llengua és el que caracteritza la seua personalitat en pujar-se a un escenari.

Amb R.I.P UN MUSICAL DE MORT la companyia llança el seu primer projecte ple d’humor per a un públic que desitja anar al teatre a veure espectacles diferents i actuals.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC