25n
25N
25N

Preparat el disipostiu de seguretat per al Primer Triatló València-Platja Cabanyal

Preparat el disipostiu de seguretat per al Primer Triatló València-Platja Cabanyal
04/06/2021 -

La ciutat de València acull aquest diumenge el ‘I Triatló València-Platja Cabanyal’, i l’Ajuntament ha preparat un dispositiu especial dirigit a garantir la seguretat en el desenvolupament d’aquesta prova ciclista, que assegure la integritat de les persones participants, així com de vianants, transport públic i trànsit en l’àmbit de realització, la zona nord dels districtes de Poblats Marítims i Algirós.

Aquesta primera edició de la prova ciclista consisteix en un triatló de distància esprint que discorrerà pel barri del Cabanyal. Està organitzat pel Club de Triatló ‘Corre-Cuita’, i es desenvoluparà al llarg d’un recorregut de 25,7 quilòmetres de distància: 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu.

El triatló començarà a les 8.00 hores, i es preveu que acabe al voltant de les 12.00 hores, aproximadament. El dispositiu especial de seguretat inclou determinades afeccions al trànsit privat i al transport públic, almenys fins a les 11.00 hores. El recorregut de la prova ciclista començarà al carrer d’Isabel de Villena, i prosseguirà pels carrers Arnau de Vilanova (en sentit contrari a la circulació del trànsit), Enginyer Faust Elio, avinguda dels Tarongers i Ronda Nord fins a la rotonda Camí de Farinós (anada i tornada pels carrils més externs de la ciutat i que, per tant, suposa el tall al trànsit rodat d’aquestes vies en direcció a Alboraia), Enginyer Faust Elio de nou (en el sentit del trànsit rodat i deixant un carril obert per a aquest) fins a la rotonda Arnau de Vilanova.

Aquest itinerari es recorrerà tres vegades i, en l’última volta, des d’Enginyer Faust Elio els participants giraran pel carrer Mendizábal fins a la rotonda Isabel de Villena. El trajecte amb bicicleta finalitzarà en aquest carrer, i des d’ací arrancarà la carrera a peu, que consistirà en dues voltes al circuit delimitat amb cons i tanques pel passeig de Neptú.

AFECCIONS AL TRANSPORT PÚBLIC

Els talls al trànsit per la celebració del triatló afectaran les línies d’autobús 19, 31, 32, 40, 71, 92, 93, 98 i 99. No obstant això, l’EMT ha organitzat el seu servici per a garantir la mobilitat de totes les persones usuàries, que poden consultar les alteracions d’aquestes línies en la secció “Última Hora” de la web, en l’App o en les xarxes socials de l’EMT. També hi haurà personal de l’EMT informant d’aquests canvis en la zona i assistint a les persones usuàries que ho necessiten.

Per part seua, des de Metrovalencia s’ha informat que es produiran afeccions en els horaris de les línies de tramvia 4, 6 i 8 i que les persones usuàries poden consultar-los en la seua mateixa web www.metrovalencia.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 6 =