25n
25N
25N

El jurat dels Premis Vila de Catarroja dóna a conéixer la seua decisió en les categories de literatura

El jurat dels Premis Vila de Catarroja dóna a conéixer la seua decisió en les categories de literatura
28/05/2021 -

Els Premis Vila de Catarroja de 2021 s’han demostrat com els més especials dels seus 40 anys d’història. A una gran participació en totes les seues disciplines, s’ha unit la qualitat en les obres que han tornat a pujar el nivell dels relats o poesies, la qual cosa ha complicat la decisió d’un jurat que hui ha comunicat la seua decisió a les persones guanyadores. Una data no triada a l’atzar, ja que el 28 de maig es commemora la fundació de Catarroja com a poble amb el lliurament de la Carta Pobla fa 666 anys.

“Per a aquesta nova edició dels Premis Vila volíem llevar-nos la mala sensació que va significar l’any passat, quan no vam poder celebrar-ho com era habitual. A més, per a aquesta 40 edició, una xifra redona, afrontàvem un repte com ha sigut el canvi de dates, per a unir aquesta celebració al lliurament de la Carta Pobla a Catarroja fa 666 anys. El canvi s’ha demostrat un encert per la quantitat d’obres de gran nivell presentades en totes les disciplines”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

Així doncs la decisió del jurat en la disciplina literària ha tingut els següents guardonats:

XXVIII Premi Benvingut Oliver de Poesia: ‘Fuita de gas’ de Joan Carles González Pujalte.

XV Premi Benvingut Oliver de Narrativa Juvenil: ‘Un crim entre tarongers’ de Mariano Casas Gómez.

II Premi Benvingut Oliver de Literatura Infantil: ‘El cavaller, el cavall, el drac i l’esquimal’ de David Navalón Bernabeu.

En els pròxims dies el jurat donarà a conéixer els premis en la categoria de pintura per a posteriorment, el 10 de juny celebrar la gala de lliurament de guardons. Igualment, també es lliuraran els guardons de l’edició de l’any passat, ja que no es va poder celebrar la gala per la situació sanitària Aquesta es realitzarà enguany en el Teatre Auditori de Catarroja, amb aforament reduït i es transmetrà per streaming a través de les xarxes socials municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 1 =