25n
25N
25N

L'escriptor Ferran Torrent i el Juniors Moviment Diocesà, Premis Octavià 2018 de Sedaví

L'escriptor Ferran Torrent i el Juniors Moviment Diocesà, Premis Octavià 2018 de Sedaví
10/10/2018 -

Coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre, el saló d’actes de la Biblioteca Municipal de Sedaví ha sigut l’escenari on l’Ajuntament ha atorgat, en la seua tercera edició, els Premis Octavià, que reconeixen el treball, l’esforç i la dedicació constant de persones i entitats locals.

Enguany els guardons han recaigut, amb la Distinció Octavià al mèrit com a entitat, al col·lectiu Juniors Moviment Diocesà, i la Distinció Octavià a la persona de rellevància local, a l’escriptor Ferran Torrent. .

El Moviment Juniors és un col·lectiu diocesà dedicat a l’evangelització de xiquets, adolescents i joves, i té com a objectiu “la transformació del món en un lloc més semblant al que Déu va somiar des del principi”.

En l’actualitat participen en els Juniors 80 xiquets i xiquetes, 9 educadors, i una responsable principal , Laura Olmedo, que va ser l’encarregada de rebre el premi en nom de tots pel servei que aquest col·lectiu ha oferit i ofereix a la societat de Sedaví en els seus 40 anys d’existència.

Ferran Torrent, nascut a Sedaví en 1951, és un dels escriptors més populars de la literatura valenciana. I s’acredita pels nombrosos premis rebuts i perquè les seues novel·les han sigut traduïdes al castellà, francés, italià, alemany i romanés, donant a conéixer el nom del seu poble per tota Europa.

No emprenyeu el comissari, Un negre amb un saxo, Gràcies per la propina, Cambres d´acer inoxidable o Societat Limitada són algunes de les seues obres més rellevants. En l’actualitat està treballant en un llibre dedicat a la postcrisi econòmica, que eixirà a la llum a la fi d’any.

La presentació de l’acte va ser a càrrec de Manuel Sospedra, que amb les seues emotives paraules va fer saltar les llàgrimes a més d’alguna de les moltes persones assistents a l’esdeveniment. A continuació, l’Alcalde, Josep Ferran Baixauli, també en un discurs molt emotiu va ressaltar que “hui agraïm i reconeixem a Ferran Torrent i a Juniors Moviment Diocesà, que ens fan créixer com a societat, ens serveixen de model i exemple com a persones, i ens orienten cap a un futur millor.”

Per a finalitzar es va oferir una xicoteta àgape als assistents, una nodrida representació de totes les entitats, associacions i col·lectius locals així com de la major part de membres de la Corporació Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − dotze =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus