25n
25N
25N

Els Premis Q de Quart de Poblet inauguren la categoria "Economia Social"

Les candidatures poden presentar-se a través del registre d’entrada o per la seu electrònica del Consistori fins al 30 de setembre

Els Premis Q de Quart de Poblet inauguren la categoria "Economia Social"
18/06/2020 -

Un any més tornen els premis més esperats del comerç i la iniciativa emprenedora a Quart de Poblet, en aquesta ocasió amb una nova candidatura: Economia Social. Es tracta d’una categoria que busca distingir a les iniciatives locals que fomenten l’economia social mitjançant fórmules com l’emprenedoria social, les cooperatives o el tercer sector. La clau per a poder aplicar en aquesta categoria és, sens dubte, contribuir a través de l’impacte positiu en l’entorn local del comerç al desenvolupament social, econòmic i mediambiental del municipi.

A més, en aquesta IV edició, dins de la categoria al comerç, també s’ha inclòs una nova distinció al comerç innovador, que se suma a les distincions de comerç accessible, sostenible i excel·lent. D’altra banda, també s’atorgaran els Premis Q a la Iniciativa Emprenedora; una categoria que tracta de reconéixer la labor de les noves persones emprenedores que hagen posat recentment en marxa un nou projecte empresarial en el municipi i que hagen contribuït al desenvolupament econòmic local i el foment de la cultura emprenedora. Dins d’aquesta categoria es troben tres distincions: juvenil, innovadora i dona.

Totes aquelles persones que vulguen presentar la seua candidatura hauran de fer-ho per registre d’entrada o a través la seu electrònica de l’Ajuntament (https://bit.ly/3ed31bd) entre el 18 de juny i el 30 de setembre. Les bases i tota la documentació que és necessari presentar poden consultar-se en la pàgina web del Consistori, en el següent enllaç: https://bit.ly/2yehati.

L’objectiu general dels Premis Q és premiar, fomentar i reconéixer els valors basats en l’accessibilitat, sostenibilitat, excel·lència i innovació del comerç local, com un actor imprescindible del desenvolupament local del mapa municipal. A més del reconeixement, les persones guardonades rebran una quantia de 500 euros en cadascuna de les distincions.

En l’actual situació, marcada per la crisi sanitària, l’Ajuntament ha redoblat els esforços per a desenvolupar i implementar mesures que secunden i potencien el teixit productiu local, un eix central en les polítiques municipals. Entre altres mesures, la ciutadania pot sol·licitar fins al 31 de juliol les ajudes al foment de l’autoocupació i a la promoció del valencià i pròximament s’anunciarà la convocatòria destinada a les persones autònomes l’activitat de les quals s’ha vist afectada per l’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =