25n
25N
25N

Els Premis 'Mobilitat Sostenible i Bicicleta' premiaran la millor escena fallera de mobilitat

El termini d’inscripció ja està obert, i es mantindrà fins al pròxim 1 de març

Els Premis 'Mobilitat Sostenible i Bicicleta' premiaran la millor escena fallera de mobilitat
13/02/2020 -

Amb motiu del desé aniversari de Valenbisi, València acull la primera edició dels Premis ‘Mobilitat Sostenible i Bicicleta’ a la millor escena dels monuments de les Falles 2020. El regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, juntament amb el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i l’empresa JCDecaux han presentat les bases d’uns premis que premiaran la millor sàtira fallera en mobilitat sostenible.

Totes les comissions falleres que vulguen participar podran enviar la sol·licitud fins a l’1 de març a les 14.00 hores. Per a formalitzar la inscripció, només caldrà enviar un correu a premisfalles@jcdecaux.com adjuntant una memòria descriptiva del projecte d’escena, amb indicacions dels materials utilitzats – es valorarà la sostenibilitat –, grandària i el missatge que es vol transmetre; un esbós de l’escena grandària DIN A4; i un número de contacte per a les notificacions.

Per descomptat, les escenes hauran d’estar relacionades amb els desplaçaments a peu, amb bici, en transport públic o amb qualsevol altre mitjà de transport no contaminant, així com amb la reducció del transport privat. I és que com han apuntat Grezzi i Fuset es tracta “d’incentivar la sàtira fallera, i més en un tema que està generant tant de debat”.

Els guanyadors es coneixeran abans de les 00.00 hores del 16 de març, i consistiran en 2.000 euros per al primer premi; 1.000 euros per al segon; i 500 euros per al tercer. A més, hi haurà un Premi Bicicleta a la millor escena centrada en la bici, que estarà dotat amb 1.500 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 18 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus