25n
Orgull
Orgull

Manises convoca la III edició dels premis Manises Innova

L’Ajuntament de Manises ha convocat la nova edició del certamen mitjançant de la Regidoria de Promoció Econòmica Local i Ocupació

Manises convoca la III edició dels premis Manises Innova
30/07/2018 -

L’Ajuntament de Manises ha convocat la tercera edició de Manises Innova dins de la Setmana de la Innovació, la qual tindrà lloc en el mes de setembre. La finalitat d’aquests premis és reconéixer, fomentar i premiar aquells processos innovadors desenvolupats per empreses situades en el terme municipal de Manises que generen, milloren i consoliden el creixement empresarial, industrial o comercial o dels serveis d’aquestes.

‘Les empreses interessades tenen fins al 14 d’agost per a realitzar la inscripció mitjançant el portal web de l’Ajuntament’.

D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén facilitar la visibilitat i el desenvolupament tant dels projectes com de les empreses dels quals provenen. Les empreses candidates hauran de dur a terme una acció d’innovació de productes i serveis, així com de gestió empresarial, organitzativa o de màrqueting en relació al sector al qual pertanyen o a l’àmbit territorial de Manises.

Seran tres les empreses premiades amb els guardons “Manises Innova Or”, dotat amb un premi d’1.000€; “Manises Innova Plata”, amb un de 750€; i “Manises Innova Bronze”, amb 500€. A més, el concurs ha convocat també el premi “Manises Innova Entitats”, el qual té una dotació econòmica de 300€ i està destinat a reconèixer la labor d’entitats i organismes públics o privats que desenvolupen accions destinades a fomentar la cultura innovadora en l’entorn socioeconòmic, així com a la seua difusió.

El regidor de Promoció Econòmica Local i Ocupació, Rafael Mercader, ha assegurat que “donar suport a la cultura de la innovació i modernització del teixit empresarial del municipi és una prioritat per a l’actual equip de govern, amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica local per a crear riquesa i ocupació. Al mateix temps, els premis “Manises Innova” són un reconeixement a la diferenciació generada i posicionament competitiu de l’activitat empresarial realitzada per les empreses locals maniseres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 3 =