25n
25N
25N

S'atorguen els premis del IV Concurs Bankia d'orquestres de la Comunitat Valenciana

El Concurs s’ha celebrat en el Palau de les Arts organitzat per l’Institut Valencià de Cultura amb la col·laboració de la FSMCV i el patrocini de Bankia

S'atorguen els premis del IV Concurs Bankia d'orquestres de la Comunitat Valenciana
03/02/2020 -

Aquest diumenge s’ha clausurat en el Palau de les Arts l’IV Concurs Bankia d’orquestres de la Comunitat Valenciana, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la col·laboració de Bankia i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en el qual ha intervingut en sessió matinal l’Orquestra Simfònica la Unió Musical de Llíria.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el programa Bankia Escorta València, dóna un protagonisme major al moviment orquestral que existeix dins de les societats musicals valencianes. La seua finalitat és promoure i donar suport a la interpretació i la difusió de la música com a part fonamental del patrimoni cultural valencià, així com la d’enfortir l’entorn associatiu de les societats musicals i les seues orquestres.

En la categoria Salvador Giner, van participar la Jove Orquestra la Unió Musical de Benaguasil, que va interpretar la Simfonia num, 40 de Mozart i el “Idil·li de Sigfrido” de Wagner, dirigits per Vicent Balaguer; a continuació va intervindre l’Orquestra Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó amb l’Obertura “Egmont” de Beethoven i la Simfonia num. 25 de Mozart, sota la direcció de Sergi Costes Ferré. Finalment, l’Orquestra de la Societat Musical d’Alzira va interpretar la Simfonia num. 1 de Shubert i “Anacreón” simfonia per a orquestra de cambra de Francisco Zacarés Fort amb la direcció de Josep Ribes Villalta.

Resultant guanyadora en aquesta categoria la Jove Orquestra la Unió Musical de Benaguassil i el seu director Vicent Balaguer.

En la categoria Martin i Soler ha actuat l’Orquestra Simfònica la Unió Musical de Llíria que ha interpretat “Les Hèbrides” de Félix Mendelssohn i la Simfonia num. 9 d’Anton Dvorák, sota la direcció de Pascual Cabanes Fabra.

La vencedora en aquesta categoria va ser l’Orquestra Simfònica la Unió Musical de Llíria i el seu director Pascual Cabanes Fabra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − un =

bombers
bombers