25n
25N
25N

La 35a edició dels Premis Goya se celebrarà el 6 de març a Màlaga, amb connexions des de Les Arts

La 35a edició dels Premis Goya se celebrarà el 6 de març a Màlaga, amb connexions des de Les Arts
12/09/2020 -

L’Acadèmia de Cinema ha anunciat que la 35a edició dels Premis Goya se celebrarà el 6 de març de 2021 en el Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga, espai des del qual es realitzaran connexions i intervencions amb el Palau de Les Arts de València i el Teatre Bankia Príncipe Píode Madrid.

Així, el vicepresident de l’Acadèmia, Rafael Portela, va detallar que la gala, que dirigiran i presentaran Antonio Banderas i María Casado, es realitzarà “amb totes les mesures de seguretat” i serà “més austera” i “completament diferent de l’any passat”.

Aquesta data suposa retardar una setmana la que inicialment es va publicar de la gala, després que l’organització anunciara que mantindria el seu calendari malgrat la crisi del coronavirus.

Així mateix, aquest dissabte l’Acadèmia ha renovat la meitat de la seua junta directiva després de celebrar-se les eleccions per a triar als nous membres de les comissions d’especialitat.

D’aquesta manera, l’acadèmic més votat de cada especialitat passa a ser vocal en la junta directiva amb un mandat vigent fins a 2024. Es renoven així la meitat dels components de la junta de la institució, formada per dues vocals per cadascuna de les quinze especialitats, un president i dos vicepresidents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =