25n
25N
25N

Alfafar lliura els seus Premis de les Falles 2019 envoltat de germanor i il·lusió

La Falla Hort del Comte va guanyar el Primer Premi Infantil i la d’El Sequer va convertir-se en la millor Falla d’Alfafar de 2019

La festa més esperada pels valencians i les valencianes ha omplit de color, sàtira i art els carrers dels municipis i bé ho saben en Alfafar, que fa de les Falles una setmana de germanor i d’alegria per a desconnectar del dia a dia i carregar piles. Així va quedar clar el passat dia 16, quan les set comissions del poble, la Falla La Fila, la Falla Parque Alcosa, la Falla Sant Jaume, la Falla Hort del Comte, la Falla l’Amistat, la Falla El Sequer i la Falla Pensat i fet, van congregar-se a les portes de l’Ajuntament en el lliurament dels Premis de les Falles 2019 d’Alfafar.

La millor Falla Infantil va ser la de la comissió Hort del Comte, mentre que la Falla El Sequer va guanyar el Primer Premi de les Falles 2019

Sense dubte, la del dissabte va ser una de les vesprades més esperades de l’any per als fallers i falleres del municipi, que en paraules del regidor de Falles, Eduard Grau, viuen molt intensament tots els actes. “És una setmana molt especial per al poble i continuem treballant per a millorar la programació i l’organització”, va assegurar.

L’Alcalde de la localitat Juan Ramón Adsuara, pel seu torn, va destacar la qualitat dels monuments any rere any, però sobretot, la gent que fa possible aquesta festa, “persones molt obertes que es caracteritzen per la seua germanor, l’alegria i l’amistat entre ells i amb els visitants”.

Així, el jurat de la localitat, que va visitar els monuments grans i infantils pel matí, va decidir que el Primer Premi de les Falles Infantils del poble és per a la Falla Hort del Comte, un guardó que es va rebre amb moltes emocions i alegria entre la seua comissió i que els seus representants, en nom de la resta de companys, van dedicar al seu President d’Honor Perpetu.

D’altra banda, la Falla El Sequer va obtindre el Primer Premi de les Falles d’Alfafar 2019. La il·lusió, d’aquesta manera, va convertir-se en la protagonista de tot el casal i va deixar sense paraules el seu President, Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, que sols van poder agraïr aquest reconeixement.

Juan Ramón Adsuara va posar el fermall d’or a l’acte agraint a totes les comissions el seu esforç comunitari durant tot l’any i desitjant que aquestes siguen unes festes per al record del veïnat d’Alfafar. De moment, el poble conta les hores per a viure l’Ofrena a la Mare de Déu del Do i aprofita cada moment que queda de les festes josefines més grans de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 1 =

CCCC
activem alfafar