25n
25N
25N

Climent destaca la importància d'aconseguir que els joves siguen "plenament conscients" del que significa consumir

Climent destaca la importància d'aconseguir que els joves siguen "plenament conscients" del que significa consumir
05/06/2019 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha ressaltat “la importància d’aconseguir que les persones més joves siguen plenament conscients del que significa consumir”.

Climent, junta al director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha entregat els premis de la 14 edició del concurs escolar Consumópolis, on ha defensat el foment, a través de l’educació, d’una cultura de consum conscient i crítica “per a evitar una cultura de consum consumista i irreflexiva”.

El conseller ha indicat que “Educar als xiquets i a les xiquetes en el consum responsable és fonamental per al seu futur, perquè compren només el que realment necessiten i no consumisquen de forma compulsiva. També perquè sàpien quins productes adquireixen i amb quina finalitat i, a més, siguen conscients que les seues decisions de consum poden tindre conseqüències a nivell social i ambiental”, ha subratllat.

PREMIS CONSUMÓPOLIS

Els premis Consumópolis, organitzats per l’Agència Espanyola de Consum i Seguretat Alimentària i Nutrició, les comunitats autònomes i les ciutats de Ceuta i Melilla, pretenen promoure l’educació en consum responsable a través dels centres educatius.

En aquest concurs poden participar escolars que estiguen matriculats en qualsevol centre públic, concertat o privat en els cursos de 5é i 6é d’Educació Primària, 1r i 2n d’ESO, i 3r i 4t d’ESO

Consumópolis consta d’una primera fase del concurs a nivell autonòmic i, els equips guanyadors autonòmics, participaran en la convocatòria nacional del concurs.

En aquesta catorzena edició, s’han inscrit un total de 141 equips escolars en la Comunitat Valenciana dels quals han obtingut guardons els del centre Palma de Paterna-La Canyada, de l’IES Enrique Tierno Galván de Montcada, de l’IES Sorts del Mar núm.3 de Dénia, del Col·legi de Foment Vilavella, de l’IES Cid Campeador, i de l’IES Isabel de Villena de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 13 =

Informacion coronavirus
escalante