25n
25N
25N

El Centre d'Artesania entrega els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en la seua sisena edició

Els premis reconeixen a les artesanes i artesans i la tasca de les seues empreses en set modalitats diferents

El Centre d'Artesania entrega els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en la seua sisena edició
12/12/2019 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha entregat els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en reconeixement a les artesanes i artesans i les seues empreses en set modalitats diferents.

L’acte coincideix amb l’inici de la Setmana Artesana 2019, que omple el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana d’activitat amb exposicions, tallers demostratius i tasts del 12 al 15 de desembre.

Climent ha valorat que “la importància de l’artesania no radica només en el seu valor cultural i artístic sinó que és un sector consolidat de l’economia que aposta per la qualitat, la innovació, la cooperació i les noves tecnologies”. En aquest sentit, el conseller d’Economia Sostenible ha manifestat que “la conselleria continuarà donant tot el seu suport per a prestigiar i visibilitzar al sector artesà, fomentant la competitivitat i promocionant el seu valor afegit.”

A l’acte també han assistit la directora general de Comerç, Consum i Artesania, Rosana Seguí i el sotssecretari de la Conselleria d’Economia Sostenible, Natxo Costa.

Els guardonats dels VI Premis Artesania Comunitat Valenciana han estat els següents: Arturo Mora Benavent és el guanyador del Premi Tradició. El Premi Avantguarda ha sigut per a Elisabet Moreno Zapata. El Premi Innova ha estat per a l’empresa Althaia Artesana, SL. Per la seua banda, l’Escola d’Art Superior de Ceràmica de Manises ha estat reconeguda amb el Premi Comunica. El Premi Nous Talents és per a Sara Isabel Mas. Maria del Puig Vicente-Articultura de la Terra Coop, V és la guanyadora del Premi Dona Artesana. Guitarras Raimundo SL ha obtingut el reconeixement del Premi Artesania Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

art en blanc