25n
25N
25N

Miguel Balaguer i la COMFET, premis Botafocs 2019

La falla Cronista Vicent Beguer Esteve reconeix el compromís i el treball per les falles de Torrent

Miguel Balaguer i la COMFET, premis Botafocs 2019
29/01/2019 -

L’artista faller Miguel Balaguer Nieto-Márquez i la Comissió d’Estudis Fallers Torrentins (COMFET) han rebut este cap de setmana els Premis Botafocs que atorga la falla Cronista Vicent Beguer Esteve. En esta quarta edició dels premis, en el lliurament dels quals participaren les regidores d’Educació i Medi Ambient, Patricia Sáez i Inma Amat, respectivament, Miguel Balaguer ha rebut el premi individual pel compromís amb esta comissió de Torrent després de plantar 22 monuments grans i 11 infantils i aconseguir diversos premis.

D’altra banda, la COMFET ha rebut el reconeixement en la modalitat d’entitats i associacions pel treball en la investigació i recuperació de la història de les falles de Torrent i la seua difusió arreu de les nostres comarques. De la COMFET es destaca també el compromís amb el valencià amb l’organització dels Premis de les Lletres Falleres.

A més a més, durant l’acte, que tingué lloc en el casal de la comissió, la falla de la Plaça del Doctor Collado de València, rebé el Premi Botafocs Extraordinari en la seua celebració del 150 aniversari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa