25n
25N
25N

Premi Honorífic de l'IV Festival de Cinema de Paterna per a Carmen Machi

Premi Honorífic de l'IV Festival de Cinema de Paterna per a Carmen Machi
21/10/2019 -

El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna va celebrar el dissabte a la nit la seua IV Gala de Premis en el Gran Teatre de la localitat.

La gala, presentada pels actors Mary Porcar i Omar Ruíz, va reunir mig miler de persones que van gaudir d’actuacions musicals en directe i de la projecció dels curts guanyadors, Estate tranquilo de Jesús Díaz Morcillo en la categoria de Jove Realitzador/a i Cerdita, de Carlota Pereda, en la categoria de Ficció.

A més, l’actriu madrilenya Carmen Machi va rebre emocionada el premi honorífic a tota una trajectòria i durant el seu discurs d’agraïment Machi va recordar la importància dels directors i el complicat que és fer cinema.

Per part seua, l’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, va aprofitar el seu discurs per a reivindicar la cultura com a element d’unió entre les persones. “És necessari fomentar la cultura i creure en ella perquè és el millor llegat que podem deixar a les nostres xiquetes i xiquets”.

Finalment, durant el matí del diumenge l’actriu Nora Navas, al costat d’un centenar de persones, va gaudir de la ruta organitzada per les coves que apareixen en l’última pel·lícula d’Almodóvar.

A més, l’actriu protagonista de la pel·lícula “Dolor y Gloria”, va participar en un col·loqui moderat pel periodista Mikel Labastida previ a la projecció de la pel·lícula en el Gran Teatre, amb el qual es va posar el fermall d’or a la IV edició del Festival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tretze =