25n
25N
25N

El Premi Escalante 2020 estimula la dramatúrgia infantil

El Premi Escalante 2020 estimula la dramatúrgia infantil
23/04/2020 -

Per sisé any consecutiu l’Escalante Centre Teatral que depén de Diputació de València, llança de nou el Premi de Teatre Infantil Escalante 2020. El Premi va començar el seu camí l’any 2015 i durant els últims anys ha donat suport a la dramatúrgia infantil en valencià.

El Teatre Escalante de València ha sigut un puntal en la producció de teatre infantil, amb una dilatada projecció en el temps que li ha permés guanyar nombrosos premis i reconeixements. L’Escalante és un projecte que ha possibilitat que milers de xiquets i xiquetes tinguen en el teatre un referent de valors i que esdevinga una eina educativa de primer ordre per a les escoles.

En paraules de la diputada Glòria Tello, responsable de les programacions de teatre de la Diputació, “confiem que la convocatòria tinga molt bona acollida. En moments tan durs per al sector del teatre, un premi com l’Escalante, pot servir d’estímul i d’esperança perquè la producció de dramatúrgia infantil no quede arraconada per la crisi que ens avancen”.

Per a Gabi Ochoa, programador provisional de l’Escalante, el premi “pot oxigenar el confinament de molta gent amb capacitats creatives. Molta d’aquesta gent pot ara contribuir a fer més gran el teatre infantil en valencià”.

Les obres guardonades a les últimes edicions han sigut: ‘El xiquet que volia una falda escocesa’ d’Adrián Novella (2017), ‘Cremallera’ de Sònia Alejo (2018) i ‘La xiqueta que volia arribar a la pau’ d’Adrián Novella (2019).

Les bases del nou Premi Escalante 2020 ja es poden consultar al web del Teatre Escalante (http://escalantecentreteatral.com) encara que de moment no s’han tancat els terminis de presentació de les obres, ja que el procediment administratiu queda supeditat a l’alçament de l’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =

museo prehistoria