caixa popular

L'Ajuntament convoca el Premi Senyera per a projectes d'arts visuals

L'Ajuntament convoca el Premi Senyera per a projectes d'arts visuals
03/08/2017 -

Des de l’Ajuntament de València es vol donar suport a la creació artística valenciana amb el Premi Senyera. La presentació de projectes estarà oberta fins al pròxim 14 d’agost i es pot presentar qualsevol artista resident a la Comunitat Valenciana.

Entre la documentació a aportar es troba un dossier sobre l’obra presentada que haurà d’estar en format PDF i no ser superior a 10mb. En aquest dossier s’haurà d’incorporar fotografies de l’obra, una fitxa tècnica i un dossier d’una obra anterior. Cal recordar que no podran presentar-se aquelles persones que hagen obtingut el premi en passades edicions.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat que “a la nostra ciutat som afortunats perquè tenim un potencial grandíssim i cal ajudar a aquests professionals a fomentar la seua creació artística, per això, el premi té una dotació econòmica molt important: 12.000 €”.

En aquesta edició el Premi Senyera ha viscut una reconfiguració i, en aquest sentit, Glòria Tello ha afirmat que “per primera vegada hem ajustat les bases, fruit de converses amb el sector, de manera que no sols treballem pel sector sinó també amb el sector”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris