caixa popular

75 estudiants realitzaran pràctiques formatives a l'Ajuntament

75 estudiants realitzaran pràctiques formatives a l'Ajuntament
29/06/2018 -

Un total de 75 estudiants desenvoluparan durant els pròxims mesos de juliol i agost pràctiques formatives en els diferents servicis de l’Ajuntament, en el marc del programa impulsat des de l’àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València «La Dipu et beca», que està cofinançat entre la Diputació Provincial de València i l’Ajuntament.

Un total de 75 joves estudiants de titulacions universitàries i formació professional de grau superior tindran l’oportunitat d’establir un primer contacte amb l’àmbit professional i laboral durant els pròxims dos mesos. Tal com ha manifestat la regidora d’Ocupació, Sandra Gómez, l’objectiu principal d’aquest programa és que la joventut puga «adquirir experiència i aplicar els conceptes apresos en els seus respectius plans d’estudi».

Així mateix, Gómez ha destacat que aquesta iniciativa «busca millorar els perfils professionals i la qualificació de les persones beneficiàries, a més d’oferir-los una oportunitat de completar i posar en pràctica els coneixements adquirits en el seu procés de formació». Les i els joves participants en aquesta nova edició realitzaran pràctiques formatives durant dos mesos en dependències municipals, a canvi de les quals rebran una remuneració econòmica de 500 euros bruts mensuals.

Per a poder optar a aquestes beques és necessari ser major de 18 anys, estar empadronat en la ciutat de València, i estar cursant estudis universitaris oficials de grau o equivalent, màster universitari oficial impartit per les universitats o cicle formatiu professional en alguna de les titulacions sol·licitades per l’Ajuntament de València.

Gómez ha qualificat de «molt important que els estudiants puguen aplicar allò que aprés en les aules, i adquirir així la necessària experiència que els pot obrir les portes a una futura ocupació».

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + nou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018