25n
25N
25N

El PPCV "urgeix" a Puig a donar explicacions "sobre la quitació a una empresa de la qual és accionista"

E.P

El PPCV "urgeix" a Puig a donar explicacions "sobre la quitació a una empresa de la qual és accionista"
12/07/2019 -

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, ha afirmat aquest divendres que “cada dia que passa és més urgent” que el ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, “done explicacions sobre la quitació milionària a una empresa de la qual és accionista”.

Eva Ortiz ha afirmat en un comunicat que el cap del Consell “no pot romandre callat ni un minut més” sobre aquest assumpte perquè “diu, des de Brussel·les, que no té problema a donar explicacions, i si això és així, li demanem, una vegada de tornada en la Comunitat Valenciana, que accepte sense dilació la petició de comparéixer en una Diputació Permanent en Les Corts, tal com ha demanat el PPCV”.

Segons el parer d’Ortiz, és “urgent que Puig explique tots els dubtes sobre la quitació del deute a l’empresa de la qual és accionista per part de l’Institut Valencià de Finances, una operació a la qual va donar el vistiplau per unanimitat en el ple del Consell”.

Eva Ortiz ha afirmat que el PPCV “espera que aqueixa clarificació arribe com més prompte millor” i recorda que, en qualsevol cas, la formació ha demanat l’expedient “que estudiarà amb deteniment el nostre equip jurídic”. “Per descomptat tot el que anem coneixent dia rere dia no ajuda a mantindre la confiança en l’actuació del cap del Consell, que tal com confirma el propi responsable de l’IVF, es va interessar personalment per l’operació”, ha afegit.

“Puig comença la legislatura amb més dubtes que mai. Uns dubtes que comencen a traslladar-se als seus socis de Govern. Esperem que hui la vicepresidenta Mónica Oltra mostre la contundència d’altres ocasions i explique si a ella li sembla transparent, ètic i estètic aquesta operació”, ha assenyalat.

Eva Ortiz ha recordat que les “sospites” sobre Puig també se centren en altres subvencions del Consell, “en concret a les subvencions milionàries atorgades a les empreses del germà de Puig i signatures afins”. La secretària general ha recordat, així mateix, que “Puig percep dividends del periòdic del qual no solament té accions, sinó al qual a més es rega amb publicitat des de la Generalitat i especialment des de Presidència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dotze =

Informacion coronavirus