25n
25N
25N

El PPCV presenta mocions en ajuntaments i en les Corts per a rebutjar els indults als independentistes catalans

El PPCV presenta mocions en ajuntaments i en les Corts per a rebutjar els indults als independentistes catalans
08/06/2021 -

El president del PP de la Província d’Alacant, Carlos Mazón, i la presidenta del PP de la ciutat de València han acudit hui a la taula, instal·lada en la seu del PP de la ciutat de València, per a recollir signatures contra els indults als independentistes catalans condemnats, entre altres delictes, per sedició.
Mazón, en declaracions als mitjans de comunicació, ha afirmat que “aquestes signatures no són contra ningú, són a favor de la Llei, de la convivència, d’Espanya, de la Comunitat Valenciana i de la separació de poders, i per això vinc hui a signar”.

En aquest sentit, Mazón ha mostrat la seua “preocupació per l’actitud de Puig que ahir es va congratular de les paraules de Junqueras. Parlar de convivència i de ponts requereix dos requisits: En primer lloc, que sempre estiga dins de la llei i, en segon lloc, que mai es parle de somnis annexionistes. Quan per part d’alguns dirigents es parla de bastir ponts, el que em preocupa és que s’amaguen ponts perquè uns altres vengen a annexionar.”

El PPCV – ha anunciat- presentarà en tots els municipis de la Comunitat i en les Corts iniciatives per a mostrar el suport a la Constitució, a la integritat d’Espanya, a la separació de poders i en contra dels indults als independentistes.

“Hui el Sr.Baldoví s’ha posat del costat dels colpistes i no de la Llei. Junqueras no és de fiar, ja que va renegar de l’indult i va afirmar que el tornaria a fer. Així que Ribó i Compromís hauran de retratar-se i dir si estan amb la unitat d’Espanya o no, i també el Sr. Puig haurà de votar en les Corts i dir clarament si està a favor o no dels indults”, ha assenyalat Catalá.

Així mateix, la presidenta del PP de València ciutat ha assenyalat “que hi ha moltes persones sense adscripció política que estan venint a signar perquè veuen amb preocupació aquest pols a la Constitució i a la democràcia”. En aquest sentit, en dos dies en la seu de València s’han recollit més d’un miler de signatures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =