25n
25N
25N

El PP demana una Junta de Portaveus immediata perquè Ribó informe sobre protocols d'actuació

El PP demana una Junta de Portaveus immediata perquè Ribó informe sobre protocols d'actuació
10/03/2020 -

La portaveu del grup ‘popular’ a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat a l’alcalde Joan Ribó que convoque “de manera immediata” una Junta de Portaveus per a informar sobre els protocols d’actuació que seguirà el consistori davant el coronavirus.

“Els Ajuntaments tenen un paper determinant per a portar avant les instruccions que vagen arribant des del Ministeri i la Conselleria de Sanitat, per la qual cosa Ribó no pot romandre impassible i ha d’informar els grups de l’oposició i a tots els valencians dels procediments que es posarien en marxa”, ha reclamat en un comunicat.

La portaveu ‘popular’ ha lamentat que “s’estiga detectant una situació de bloqueig en els governs central i autonòmic, mentre que l’alcalde Ribó no sabem si s’ha reunit ja amb la consellera de Sanitat o només ha mantingut una conversa telefònica”.

Per a Catalá, “ha arribat el moment d’informar amb claredat i que l’alcalde es coordine amb les autoritats sanitàries, tal com s’està produint en altres ciutats d’Europa, perquè la població conega com actuaria l’Ajuntament”, ha destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =