25n
25N
25N

PP assegura que els valencians "veuran apujats els impostos en més de 500 milions" per les polítiques de Sánchez i Puig

EP

PP assegura que els valencians "veuran apujats els impostos en més de 500 milions" per les polítiques de Sánchez i Puig
04/05/2019 -

El sotssecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Rubén Ibáñez, ha assegurat que els valencians “veuran apujats els impostos en més de 500 milions d’euros en l’any vinent per culpa de les polítiques dels socialistes a Espanya i del Govern valencià de Puig”.

Ibáñez ha considerat que el President del Govern en funcions, Pedro Sánchez, i el valencià, Ximo Puig, “van ocultar als ciutadans, abans de les eleccions, la pujada d’impostos per interessos electorals i ara es veu la realitat, que els valencians, com la resta d’espanyols, pagaran més imposats”. Així s’ha expressat el diputat en un comunicat.

El responsable econòmic del PPCV ha manifestat que la seua formació “ha advertit en nombroses ocasions de les apujades d’impostos que preparava el PSOE, i s’ha comprovat amb les previsions econòmiques enviades a Brussel·les, que inclouen una pujada d’impostos que col·loquen la pressió fiscal en màxims des de 2007”.

“Al final s’ha demostrat el que sempre hem dit des del PPCV, que amb el PSOE els ciutadans pagaran més, tot costarà més i els espanyols ja poden anar preparant la cartera perquè la pujada d’impostos està cridant ja a la porta”, ha alertat Ibáñez, qui ha recordat que “entre altres impostos es planteja la recuperació de l’impost del dièsel que no va tirar avant aquesta legislatura”.

El portaveu ‘popular’ ha assenyalat, així mateix, que en el cas de la Comunitat Valenciana la seua formació “estarà molt pendent també de les retallades per valor de 1.500 milions que ha fet Puig perquè així li ho exigia el Govern de Sánchez per a l’arribada del FLA”.

“Puig no explica res, el conseller Soler no explica res, però no deixarem que prenguen el pèl als valencians. Des del PPCV preguntarem les vegades que faça falta sobre quines partides són les afectades per aqueixes retallades”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 16 =

museo prehistoria
museo prehistoria