25n
25N
25N

El PP sol·licita documentació sobre els contractes públics al despatx d'advocats que defèn Francis Puig

El PP sol·licita documentació sobre els contractes públics al despatx d'advocats que defèn Francis Puig
03/02/2020 -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha anunciat que sol·licitaran a Les Corts tota la documentació sobre els contractes públics atorgats al despatx d’advocats que presta assistència jurídica a Francis Puig, germà del president Ximo Puig.

“Hui hem sabut que el despatx d’advocats de Benicarló i Vinarós que porta el contenciós dels germans de Puig també s’està portant en paral·lel contractes suculents de l’administració”, ha dit referint-se a la informació publicada per Las Provincias, segons la qual aquest bufet hauria rebut l’últim any 210.000 euros en contractes amb Vaersa, l’Hospital General de Castelló, l’Hospital General de València, el municipi de Villamarxant o la Mancomunitat de l’Horta Nord.

Per a Bonig “és molta casualitat que l’advocat que li està portant la causa a Francis Puig per totes les irregularitats en les subvencions rebudes obtinga tants contractes d’institucions importants”. “Ens sorprèn que un despatx d’eixa dimensió siga capaç d’abastar qüestions tan diverses i en tantes quantitats”, ha agregat.

S’ha preguntat “què pensarà la senyora Oltra, si açò és ètic o estètic com quan va criticar que el marit de la consellera Montón accedira a un lloc públic en Sanitat”. Ara, ha dit, des del PPCV es pregunten “si li pareix ètic o estètic que l’advocat del germà de Puig siga adjudicatari d’importants contractes” perquè “resulta com menys sospitós”.

La síndica popular ha anunciat que el PP va a sol·licitar tota la documentació sobre aquests contractes perquè els “sorprèn que un despatx de Vinaròs-Benicarló puga assumir tanta càrrega de treball”. “Ací –ha agregat– pareix que van picant de tots llocs i que pot haver-hi una relació causa-efecte. Ningú dona explicacions, ningú dona la cara davant aquestes situacions tan sospitoses i no passa absolutament res”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =

caixaontinyent
Informacion coronavirus