25n
25N
25N

El PP reclama ajornar el tancament del trànsit de Ciutat Vella amb càmeres

El PP reclama ajornar el tancament del trànsit de Ciutat Vella amb càmeres
17/05/2021 -

El Grup Municipal Popular ha tornat a demanar al Govern de Ribó i PSOE ajornar el tancament al trànsit de Ciutat Vella amb la posada en marxa de les cambres de control d’accés. El regidor Santiago Ballester (PP) ha presentat mocions en la junta de districte per a paralitzar el tancament i només ha trobat el rebuig del Govern municipal que segueix avant amb la implantació el mes de juliol.

Ballester ha assenyalat que l’oposició de comerciants i hostalers s’uneix ara el recurs presentat per l’arquebisbat “en deixar fora a les parròquies de Ciutat Vella en el pla d’accés. Això demostra una vegada més la improvisació del Govern de Ribó i PSOE que hauran de donar resposta a aquest recurs que posa que demostra la improvisació del govern municipal”.

El regidor del PP ha assegurat que de nou “Ribó vol imposar sense consens i sense parlar abans amb tots els implicats un tancament al trànsit de Ciutat Vella que pot significar la punta per a la situació que pateix per la pèssima gestió de la pandèmia els negocis del centre de la ciutat”.

D’altra banda, des del PP també ha advertit dels greus perjudicis que estan ocasionant les obres de les places de Bruges i la Reina entre els comerciants i hostalers. Per això, els populars demanen que el Govern municipal compense la situació. Ballester portarà a la pròxima comissió d’Hisenda una moció demanant que “s’articulen una línia d’ajudes específiques per als llocs exteriors del Mercat Central, que estan sent afectats per les obres de remodelació de la plaça de Bruges i plaça del Mercat” i al mateix temps que “s’articulen una línia d’ajudes específiques per als llocs de flors, quioscos i altres establiments que ocupen el domini públic municipal al voltant de les obres de les places de Bruges, Mercat i de la Reina”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 15 =