25n
Orgull
Orgull

El PP provincial engega la "maquinària per a guanyar en 2019" per a "recuperar el temps perdut"

El PP provincial engega la "maquinària per a guanyar en 2019" per a "recuperar el temps perdut"
23/08/2018 -

El Partit Popular de la Província de València (PPVAL) ha celebrat una reunió preparatòria de l’inici de curs polític per a planificar els pròxims actes, amb l’objectiu d'”engegar la maquinària per a guanyar les eleccions de 2019” i “recuperar el temps perdut”.

Els ‘populars’ reivindicaran l’execució d’infraestructures estratègiques que “va deixar planificades el PP”, com el Tren de la Costa, la V-21 o el Corredor Mediterrani. La llibertat educativa, la baixada d’impostos, la qualitat sanitària i una política de dependència d'”excel·lència” completaran l’ideari fins als pròxims comicis autonòmics i locals.

Els integrants de la gestora han començat a dissenyar un calendari de treball, accions i propostes locals i comarcals per als pròxims mesos, perquè “els ajuntaments i institucions on pactes de perdedors van arrabassar als ciutadans la voluntat que van manifestar en les urnes recuperen el temps perdut amb l’ajuda del PP”, reivindica la formació en un comunicat.

Sota aquest prisma, el PPVAL centrarà les seues accions en “temes cabdals” com “la recuperació de la llibertat lingüística i educativa després dels decrets que han afectat famílies, alumnes i centres educatius de la província”.

Uns altres dels seus objectius són “l’atenció sanitària de qualitat que té en la reversió de la Ribera –a Alzira (València)– el seu pitjor exponent” o “una atenció a la dependència que no siga sectària, perquè els municipis valencians ja han patit massa l’abandó de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, més centrada en les fotos que en la gestió”.

Així mateix, el PP provincial tractarà de defensar la baixada d’impostos enfront de “la pujada descontrolada plantejada pel Govern de Pedro Sánchez i ja executada per Ximo Puig a la Comunitat”, a més de la recuperació de les polítiques actives d’ocupació.

Una “atenció especial” tindrà la defensa de l’execució de “les infraestructures estratègiques que va deixar planificades el PP, com el Tren de la Costa, la V-21 o totes les obres del Corredor Mediterrani”.

“266 MANERES DE VIURE I CELEBRAR LA HISTÒRIA”

També “la defensa de lleis que no siguen una expropiació encoberta, com el Pativel o la Llei de l’Horta, i la defensa de les tradicions i la cultura d’una província on existeixen 266 maneres de viure i celebrar la seua història”.

De cara a aquests eixos, el PPVAL participarà durant les dues pròximes setmanes en més d’una desena d’actes que tindran lloc en diferents municipis de la província de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 20 =