25n
25N
25N

La nova executiva provincial del PP defineix el seu organigrama per a "revitalitzar la vida interna del partit"

La nova executiva provincial del PP defineix el seu organigrama per a "revitalitzar la vida interna del partit"
05/08/2020 -

El comité executiu del PP de València s’ha reunit per primera vegada des que Vicente Mompó fóra elegit president en el congrés del 25 de juliol amb més del 98% de suports a la seua candidatura, l’única presentada. En la trobada s’ha definit l’organigrama a escala provincial per a dirigir la formació en els pròxims anys.

“Revitalitzarem la vida interna del partit ara que ja hi ha una estructura estable i a preparar-lo perquè siguem una alternativa de govern real en els 266 municipis de la província, com sempre hem sigut per als valencians”, ha reivindicat el ‘popular’ en un comunicat.

L’objectiu de la nova executiva és recuperar les institucions en les eleccions de 2023 per a millorar la qualitat de vida dels valencians i que “tots tinguen els mateixos drets”.

Després de tirar avant l’organigrama per unanimitat, l’equip que acompanyarà a Mompó estarà compost per Elena Bastidas com a secretària general i Carlos Gil i José Vicente Anaya com a coordinadors generals. Pepe Todolí serà el sotssecretari d’Organització, Reme Mazzolari de Política Territorial i Víctor Soler de Comunicació.

Seguidament, Ana Gil exercirà com a sotssecretària de Polítiques Socials, Salvi Pardo d’Innovació i Sostenibilitat, Ernesto Fernández d’Estudis i Programes, Mercedes Pastor de Relacions Institucionals, Ruth Sánchez de Despoblació i Marcial Díaz de Formació.

I Juan Giner presidirà el comité electoral, Álex Gallego dirigirà el comité d’Ètica i Paco Teruel serà l’encarregat de la tresoreria del partit.

Altres càrrecs confirmats en l’organigrama són els de Ximo Segarra com a president del comité assessor de Presidència, Fernando de Rosa com a director de l’oficina parlamentària, Juan Ramón Adsuara en l’oficina d’innovació, Javier Montero al capdavant del comité d’Estratègia Política, Mª José Catalá del comité d’Alcaldes i Portaveus i Modest Martínez a càrrec de l’oficina del Valedor de l’Afiliat i Simpatitzant.

GONZÁLEZ PONS

En el contingent al qual té dret com a president, Vicente Mompó ha designat a l’exsecretaria d’Estat i exsenadora Susana Camarero, a l’expresident de la gestora que dirigia el PP de la província de València Juan Ramón Adsuara i a l’eurodiputat ‘popular’ Esteban González Pons.

La resta de l’organigrama estarà integrat per secretaris d’àrea i vocals i s’anirà definint al llarg d’agost per a començar el nou curs polític amb l’estructura i definició de responsabilitats “totalment establida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 8 =