25n
25N
25N

El PP promet l'equiparació salarial "real" encara que no ho van fer des del govern

El PP promet l'equiparació salarial "real" encara que no ho van fer des del govern
07/11/2019 -

Els candidats del Partit Popular per Castelló al Senat i al Congrés dels Diputats, Salomé Pradas i Óscar Clavell, respectivament, al costat de la presidenta del Partit Popular a la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, s’han reunit amb representants de Jupol i Jucil, als qui han traslladat personalment el compromís del Partit Popular d’impulsar l’equiparació salarial de les forces i cossos de seguretat de l’Estat amb els cossos de seguretat autonòmics.

“Una reivindicació ignorada pel president del govern en funcions, Pedro Sánchez, durant el seu mandat”, segons ha recordat Pradas.

Per als ‘populars’ és “de justícia” que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil tinguen el mateix salari i els mateixos drets laborals que la resta de policies autonòmiques, “un compromís que estaria més prop d’aconseguir-se si el candidat nacional del Partit Popular, Pablo Casado, guanyara les eleccions del pròxim diumenge, 10 de novembre”, ha afegit.

En aquesta reunió han estat presents el secretari provincial de Jupol, Pablo Zarandón Alonso; el secretari d’Acció Sindical i portaveu, Jose Carlos Burgoa Sesmero; el secretari provincial de Jucil, José Miguel Rodríguez Bousoño, i un vocal de la mateixa formació, Francisco Javier Zapata Morales.

La candidata ‘popular’ al Senat, Salomé Pradas, també els ha traslladat el compromís del Partit Popular d’impulsar la millora dels drets socials, cas de les pensions de jubilació d’aquests col·lectius; les pensions de viduïtat; així com millores salarials pel que fa a les hores extraordinàries; complements de productivitat; millora dels recursos materials per a exercir les seues funcions i el reforç de personal perquè les plantilles estiguen sempre cobertes amb el nombre d’agents que corresponga.

COMBATRE LES TAXES DE SUÏCIDIS

D’altra banda, els ‘populars’ també es comprometen a establir les bases i posar en marxa un protocol que permeta combatre i minimitzar les altes taxes de suïcidis “que ara mateix es donen dins dels cossos i forces de seguretat de l’Estat”.

D’acord amb els últims esdeveniments “violents” esdevinguts a Catalunya, els candidats nacionals per la província de Castelló han agraït i lloc en valor la labor dels policies i guàrdies civils destinats a Catalunya, per als qui defensen un complement salarial, “com ja es va proposar al Senat a l’octubre de l’any passat, i va acabar sent denegat pel Ministeri d’Interior del govern de Pedro Sánchez”.

“Aquest complement en el salari estaria justificat per l’assetjament i la violència a la qual ha sotmés l’independentisme català als agents allí destinats, agents l’únic objectiu dels quals és el de vetlar per la seguretat de tots els ciutadans i fer complir la llei”, ha destacat Pradas, per a qui és “urgent” que Catalunya “recupere com més prompte millor l’ordre públic i torne a la legalitat”, perquè “és intolerable la imatge que els independentistes estan donant, amb actituds gens pacífiques amb les quals pretenen trencar la unitat territorial”.

“Enfront de la falta de voluntat política i incapacitat d’un president del govern en funcions, que l’única cosa que fa és aferrar-se al poder, posant-se de costat davant els problemes dels espanyols, existeix una alternativa que es diu Pablo Casado i un Partit Popular que sí que ha demostrat vetlar pels interessos del conjunt de la ciutadania”, ha dit Pradas.

La candidata ha assenyalat que el pròxim 10 de novembre existeix la possibilitat d’acomiadar a Sánchez “per la seua mala gestió, que només ha portat bloqueig d’infraestructures i més atur a Castelló”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =