25n
25N
25N

El PP demana més pressupost per a modernitzar regadius del Xúquer i tindre aigua de més qualitat per a l'Albufera

El PP demana més pressupost per a modernitzar regadius del Xúquer i tindre aigua de més qualitat per a l'Albufera
04/02/2020 -

El grup municipal popular ha demanat aquest dimarts que s’augmente el pressupost per a modernitzar els regadius del Xúquer amb l’objectiu d’obtindre aigua de més qualitat per a l’Albufera, segons ha informat en un comunicat.

La portaveu del grup, María José Catalá, i els regidors Julia Climent i Carlos Mundina s’han reunit aquest dimarts amb el secretari general de Séquia Real del Xúquer, Juan Valero de Palma, per a abordar la situació de l’Albufera i han coincidit en la necessitat d’aportar aigua de major qualitat.

Sobre aquest tema, Catalá ha reclamat al Consell i al Govern “impulsar i desbloquejar” projectes clau per a evitar abocaments incontrolats com són els tancs de tempesta de la pista de Silla i l’ampliació del col·lector Oest”.

En aqueix sentit, ha recordat que el PP en diferents iniciatives a l’Ajuntament i en les Corts en la qual s’insta a totes les Administracions implicades per a resoldre les infraestructures en depuració d’aigües, així com l’elaboració d’un pla d’aprofitament d’aigües depurades.

Així mateix, ha exigit que Consell i Govern que augmenten el pressupost per a la modernització de regadius, ja que aquesta mesura “pot generar estalvis de volum d’aigua perquè vagen al llac” i ha destacat l’esforç dels regants per a fer un ús eficient de l’aigua.

“És moment de passar a l’acció i totes les administracions han d’activar tots els mecanismes per a preservar el cor mediambiental de la ciutat de València”, ha afirmat Catalá.

La portaveu ha titllat de “decebedora” que Compromís i PSPV rebutjaren “captar fons europeus per a dur a terme el projecte de dragatge integral del llac i netejar de sediments. “Creiem que és irresponsable rebutjar iniciatives com aquesta que són iniciatives constructives pel només fet que el present el Partit Popular”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 18 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa