25n
25N
25N

El PP presentarà mocions en les juntes de districte per a "paralitzar les imposicions de Grezzi"

El PP presentarà mocions en les juntes de districte per a "paralitzar les imposicions de Grezzi"
17/02/2020 -

La portaveu del grup municipal ‘popular’ a l’Ajuntament de València, María José Catalá, ha anunciat que el PP presentarà mocions en totes les juntes de districte per a “paralitzar” les “imposicions” de l’edil de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, en aquesta matèria.

Catalá, que ha assistit a l’acte de presentació de l’exposició ‘València, Ciutat de Places’, ha assegurat en un comunicat que, per a dur a terme una remodelació de les places i zones de verds de la ciutat, “és necessari que l’Ajuntament compte amb un nou Pla General que planifique aquestes actuacions de manera conjunta”.

“València necessita una planificació urbanística integral i no de pegats i de mesures puntuals, com està fent el govern de Ribó i el PSPV”, ha afegit la portaveu municipal del PP, que ha ressaltat que es tem que el dia 21 de març es trobe “una conversió en zona de vianants blana de la plaça de l’Ajuntament potinera, precipitada, poc meditada i sense consens de veïns i comerciants”.

Per a Catalá, “la ciutat precisa com més prompte millor d’un nou pla urbanístic seriós, perquè la revisió definitiva de l’actual PGOU està tardant massa”. “Una ordenació que ens permeta tindre una visió de futur, a l’altura de la tercera capital d’Espanya, i no seguir amb les improvisacions de l’actual govern”, ha afegit.

Sobre la inauguració de l’exposició, Catalá ha destacat que “es tracta del reflex més evident del que passa a l’Ajuntament: Sandra Gómez es dedica a les exposicions i Ribó i Grezzi a les decisions i imposicions, això pot satisfer l’ego de la regidora d’Urbanisme, però suposar faltar a la seua responsabilitat”.

Segons ha remarcat la portaveu “les decisions transcendents en matèria d’urbanisme i mobilitat s’han d’aprovar tenint en compte a les persones afectades com els comerciants, que hui no han estat presents en l’acte, i escoltant als veïns dels barris i els Pobles del Nord, que van resultar perjudicats per les retallades de deu línies de l’EMT que fins ara arribaven al centre de la ciutat”.

“El PP no està en contra de la conversió en zona de vianants, està en contra de les improvisacions i de la precipitació; estem en contra que es prenguen les decisions sense consens i sense escoltar a les persones afectades, com són els comerciants i els residents del centre”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 5 =

escalante
escalante