25n
25N
25N

El PP de València demanarà revisar els contractes Emcuju i Empuju

La formació qüestiona que s’ajusten a les bases dels programes

El PP de València demanarà revisar els contractes Emcuju i Empuju
26/11/2019 -

La regidora del grup ‘popular’ a l’Ajuntament de València Paula Llobet ha anunciat la presentació d’una moció a la Comissió d’Hisenda i Ocupació perquè el consistori revise la contractació de joves a través dels programes de foment de l’ocupació juvenil Emcuju i Empuju i comprovar si s’ajusten a les bases.

Segons ha informat el PP en un comunicat, per mitjà d’aquests programes Emcuju i Empuju, finançats pel servei d’ocupació de la Generalitat (Labora) i el Fons Social Europeu, s’han realitzat 329 contractes que han sigut qüestionats pels sindicats “per haver sigut aprovats per l’Ajuntament amb una qualificació A2 dels llocs que no estaria d’acord amb la titulació dels joves emprats”.

Llobet ha considerat “alarmant” les denúncies de sindicats i treballadors i ha demanat que “amb urgència” l’Ajuntament revise “si les contractacions són correctes o pot existir alguna deficiència quant al reconeixement del nivell que hauria de tindre cada lloc oferit en els programes”.

“En el grup ‘popular’ presentarem una iniciativa a la Comissió d’Hisenda perquè pensem que els contractes poden no ajustar-se a les bases i és necessària la seua revisió per a evitar que l’Ajuntament cometa un frau amb aquests treballadors”, ha denunciat.

Llobet ha demanat al govern municipal de Compromís i PSPV “la màxima diligència” per a comprovar que si les contractacions “estan tramitades de manera correcta”. “Aquest tema és molt preocupant perquè afecta joves que estan ja treballant i podrien estar vinculats contractualment amb l’Ajuntament sense que se’ls considere correctament la seua titulació acadèmica i professional dins del lloc que estan ocupant”, ha apuntat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 11 =

art en blanc