25n
Orgull
Orgull

El PP demanarà la reprovació de Baldoví per desqualificar als membres de la Falla Convent

El PP demanarà la reprovació de Baldoví per desqualificar als membres de la Falla Convent
08/09/2021 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha advertit que és “inacceptable” les desqualificacions del diputat de Compromís, Joan Baldoví, qui va anomenar “nazis” als fallers de la comissió de Convent Jerusalem per una escena que criticava “als seus amics independentistes” igual que a altres polítics. Catalá ha anunciat que portarà al pròxim ple una reprovació al diputat de Compromís i demana a l’alcalde Ribó i els seus socis del PSOE que es posen del costat dels fallers i exigisquen a Baldoví que rectifique i retire els seus insults a la falla Convent.

Per a Catalá aquestes declaracions “són una greu falta de respecte als 500 fallers i falleres de la comissió de Convent Jerusalem, però també a tothom faller. Entenem el seu desconeixement de les nostres festes i tradicions, però abans de parlar li convide que conega les Falles, la festa més important de la nostra ciutat. Si haguera visitat i coneguera com jo a aquesta comissió i vist el monument, s’adonaria que ha sigut una eixida de to els seus insults als fallers”.

Baldoví no sap què són les Falles i les seues declaracions estan fora de lloc i amb aquesta actitud no pot representar en les Corts Espanyoles als valencians que vivim i sentim la nostra festa. És diputat nacional que representa als valencians, i per això no pot insultar als que representes i si insultes els valencians el que has de fer és anar-te’n, per això demanarem la seua reprovació en el ple de l’Ajuntament si no retira les paraules i rectifica”, va explicar Catalá.

Catalá adverteix que “a veure què fa el senyor Ribó i els seus socis del PSOE si fan costat a Baldoví en els seus insults als fallers, o es posen del costat dels fallers i li demanen rectificació al diputat Joan Baldoví”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =