25n
25N
25N

El PP demana explicacions a la directora d'À Punt per tallar l'himne d'Espanya

El PP demana explicacions a la directora d'À Punt per tallar l'himne d'Espanya
09/10/2019 -

El Grup Parlamentari Popular (GPP) en Les Corts Valencianes demanarà explicacions al president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i a la directora general d’À Punt, Empar Marco, després que la televisió pública autonòmica tallara l’himne d’Espanya en la retransmissió de l’acte institucional del 9 d’Octubre.

La portaveu adjunta del GPP, Eva Ortiz, considera que el fet “mereix totes les explicacions dels més alts directius d’una televisió que ha de respectar-nos a tots”.

“L’acte institucional acaba quan acaben tots els himnes”, ha manifestat Eva Ortiz, “llevat que hi haja hagut instruccions contràries, que és el que volem saber”. L’himne de la Comunitat Valenciana que s’ha interpretat abans sí que s’ha emés íntegrament.

“No és assumir-li que una cadena pública permeta aquest tipus de desvergonyiments a un dels símbols del país com és l’himne”, ha insistit Eva Ortiz, “perquè si s’ha fet amb intenció demanarem responsabilitats i si és un error, volem disculpes per part de Marco”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 4 =