caixa popular

El PP de Paterna proposa que la Policia Local puga usar drons

El PP de Paterna proposa que la Policia Local puga usar drons
02/05/2018 -

El Partit Popular de Paterna proposa a l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la implantació, com més prompte millor, de drons en el nostre municipi perquè els agents de l’autoritat, que tinguen la formació corresponent els puguen usar davant les situacions d’emergència i els delictes que es produïsquen, produint-se d’aquesta forma una major tranquil·litat ciutadana.

María Villajos, portaveu del Grup Municipal Popular considera que aquest sistema de vigilància i control podria ajudar a sufocar i analitzar l’extensió d’incendis com l’ocorregut el passat 4 d’abril en una zona de canyar pròxima a la nostra localitat. Amb l’ús d’aquesta tecnologia es podrien prevenir els incendis que es produïren en masses forestals com La Vallesa, la qual cosa evitaria un vertader desastre natural i una seriosa amenaça per als habitatges més pròxims.

La portaveu considera necessari que la nostra Policia Local puga disposar, sense més dilacions, dels drons, atés que la informació que proporcionen és veraç, ràpida i eficaç abans possibles fets delictius com a robatoris i furts que es produïsquen en els pavellons esportius i hortes de Paterna. Amb l’ús dels drons, a més, es podria evitar que La Mola seguisca sent un abocador.

Des del Partit Popular som plenament conscients de les dificultats legislatives que pot implicar dur a terme aquest tipus d’iniciatives, però també sabem que si volem que Paterna se situe a l’avantguarda tecnològica, ha de ser pionera en l’ús d’aquest tipus de tecnologia.

Per a María Villajos que Paterna estiga equipada amb drons pot ajudar a millorar la seguretat i l’eficiència en molts àmbits, la qual cosa derivara que els paterners guanyarem en seguretat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 8 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC