25n
25N
25N

PP veu la tramitació de les obres en la plaça de l'Ajuntament com a "exemple de la nefasta gestió de Grezzi"

PP veu la tramitació de les obres en la plaça de l'Ajuntament com a "exemple de la nefasta gestió de Grezzi"
15/05/2020 -

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de València ha considerat aquest divendres que la tramitació de les obres de reforma de la plaça de l’Ajuntament, per a la seua conversió en zona de vianants, és “un exemple més de la nefasta gestió del regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi”, al mateix temps que ha criticat “l’opacitat” d’aquesta actuació i ha advertit de “les sospites que genera la licitació de les obres” i el “disseny” d’aquest enclavament.

Així ho ha indicat, en un comunicat, la portaveu del PP en el consistori, María José Catalá, que ha afirmat que Grezzi, també president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), “està utilitzant els recursos econòmics” d’aquesta companyia “per a finalitats que no són propis de l’empresa”.

“L’EMT està perdent diners persistentment i té un forat econòmic de dimensions preocupants, mentre Grezzi la dedica al que no deu, a fer projectes de reurbanització de la plaça de l’Ajuntament”, ha exposat la responsable ‘popular’, que ha assenyalat que aquesta companyia pública “hauria de dedicar-se a millorar el transport públic col·lectiu de la ciutat”.

María José Catalá ha asseverat que la contractació de les obres de la plaça de l’Ajuntament “s’ha fet amb una omissió irresponsable de les principals regles de contractació, amb contractes menors a dit a amics al límit del topall permés”.

La portaveu del PP ha agregat que la gestió de l’EMT “és molt opaca i té greus irregularitats” i ha dit que així “ho demostra que en l’últim consell d’administració en què es van aprovar la comptes de l’empresa de 2019 –celebrat aquest dijous– no es va donar compte als consellers de l’informe d’auditoria i es va camuflar la perduda dels 4 milions d’euros del robatori com a despeses extraordinàries”.

“Ja no hi ha més motius per a mantenir a Grezzi al capdavant de la gestió pública. És indecent que l’alcalde –de la València, Joan– Ribó mantinga en el seu lloc a Grezzi. És indecent que Grezzi es crega que ens pren el pèl a tots els valencians, i és indecent que aquesta ciutat tinga a aquests responsables al capdavant de la tercera capital d’Espanya”, ha manifestat.

“MESURES, DIMISSIONS, RESPONSABILITATS”

Així mateix, María José Catalá ha instat al primer edil a prendre “mesures ja davant la situació sanitària, social i econòmica que afrontarà la ciutat per la crisi de la Covid-19”.

“Necessitem ja mesures, dimissions, responsabilitats i, sobretot, una millor gestió de l’Ajuntament, amb gent preparada que no tinga la falta de diligència de Grezzi, ha plantejat la portaveu del PP, formació que ha insistit aquest divendres en la necessitat que es facen proves PCR per a detectar la Covid-19 als agents de la plantilla de la Policia Local de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Informacion coronavirus