25n
25N
25N

El PP demana mascaretes gratis via SIP per a col·lectius vulnerables

El PP demana mascaretes gratis via SIP per a col·lectius vulnerables
22/05/2020 -

El PP proposa a la Conselleria de Sanitat que incloga en el seu catàleg de prestacions l’accés gratuït de mascaretes als col·lectius més vulnerables i en situació de dificultats econòmiques a través de la targeta SIP, alguna cosa que “recomanen tots els experts i administracions”.

Planteja així un nou protocol permanent per al subministrament gratuït de mascaretes a aquestes persones, en veure “insuficient el repartiment de tres pel seu ús continuat i el cost inassumible per a moltes famílies”.

En una iniciativa en Les Corts, el portaveu de Sanitat del grup ‘popular’, José Juan Zaplana, torna a demanar que el Consell inste al Govern a reduir del 21 al 4% l’IVA de les mascaretes i al fet que siga inclòs com a article de primera necessitat.

“Necessitem mesures que aposten per les persones, perquè a les famílies valencianes eixir al carrer no siga onerós i perquè, aquelles persones que tenen una situació més desfavorida no patisquen aquest desemborsament per a poder protegir-se”, defensa en un comunicat.

Per al PP, això passa perquè el ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, exigisca al també socialista Pedro Sánchez que rebaixe els tipus d’IVA dels materials necessaris per a l’autoprotecció de la ciutadania contra la Covid-19, com els gels hidroalcohòlics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 9 =